2009. augusztus 22., szombat

>>Sokszor ismétlődő kérdések és válaszok...



/Ez a weboldal nem a "DXN"-ganoderma hívatalos weboldala!/



Hogyan szedjük a DXN Ganoderma-t és a Myceliumot?

Az itt ismertetett
anyag Jane Yau-tól származik, aki 8 éve használja a DXN termékeit és gyógyít velük, mint ganoterapeuta.



Létfontosságú DXN termékek


Az
innen letölthető rövid tájékoztatóban azokról a létfontosságú DXN termékekről olvashattok, melyek a különféle kezelések részét képezhetik.



Milyen DXN termékeket javasol 160/90-es vérnyomásra?

Cordypine 30ml-3xnaponta, a vér ragadósságának csökkentésére.
Cordyceps 2 kapszula-3x naponta, a vérkeringés javítására, a szívizmok erősítésére és a vese működés fokozására.
Spirulina 10 tabletta – 2x naponta, a koleszterin és a triglicerid szintet csökkenti.
GL kapszula 3 kapszula – 2xnaponta, a vér oxigén szintjét emeli.



Egy 10-11 éves gyerek kis kora óta cukorbeteg, most naponta adja be magának az inzulint. Hogyan lehet ezen segíteni?

Habár a gyermekkori cukorbetegséget lehet inzulinnal kezelni, de ahogy tudjuk a cukorbetegség összefügg a vérerekkel, így végül sok komplikáció keletkezhet, látási problémák, vese problémák, láb üszkösödés stb. A megelőzés mindig jobb mint a gyógyítás. Kezdjük a gyermek megóvását a kialakuló komplikációktól.


Az alábbi DXN termékek szedhetők hosszútávon mellékhatás nélkül:


1., GL: 6 kapszula/nap, a poliszaharidok csökkenthetik a vércukorszintet, erősítik az immunrendszert, a gyermeknek kevesebb fertőzése lesz, meggyorsítja a gyógyulást sérülés esetén.
2., Cordyceps: 2 Kapszula/nap, erősíti a veseműködést.
3., Spirulina: 10 tabletta naponta, teljes értékű lúgosító étel a jó egészség fenntartására.
4., RG: 1 vagy 2 kapszula, keringést megjavítja a hajszálerekben.
5., Cordypine: 20ml 2-szer naponta, a cukor és a savasság okozta vér ragadósságot csökkenti.

A termékek szedése biztosítja:
1., A jó oxigén ellátást sejt szinten
2., A jó immunrendszert
3., Kiegyensúlyozza a test pH-ját
4., Normalizálja a sejt funkciókat
5., Megjavítja a vérkeringést


Az ilyen test környezet megelőzi a cukorbetegség komplikációit és a későbbi életkorban rák kialakulását, ami szintén nagyon fontos. A gyermek jobb életminőséget és hosszabb életet érhet el.



Egy 76 éves ismerős hölgyre vonatkozik a kérdésem. Szívbillentyű torzulás miatt ritmuszavara van, ez az orvosi diagnózis. Rytmonorm szedését állították be neki. Van-e javulásra lehetősége DXN-termékekkel, s hogyan, melyekkel?

A szívbillentyű torzulásos 76 éves néni állapotát az alábbi termékek alkalmazásával lehet javítani:


1., GL kapszula: 6 kapszula/nap (3 reggel és 3 este). A GL főleg poliszaharidokat és szerves germániumot tartalmaz. A fő szerepe a beteg számára az, hogy a vérben és a sejtekben megemelje az oxigén szintjét ami megóvja szívet a további degenerációtól; erősíti az immun rendszert; a rossz vérkeringés miatt elöregedett sejteket regenerálja, és még megjavítja vérkeringést.


2., Cordiceps: 2 kapszula/nap, megerősíti a szív izmokat és megjavítja a vérkeringést.


3., Spirulina: 10 tabletta/nap; kitisztítja a koleszterint és más szennyező anyagokat a vérből. Szaporítja a vörösvértesteket és lehetővé teszi számukra, hogy az optimális szintű oxigént szállítsák.


4., Cordypine: 20 ml (fél pohár vízben felhígítva) 2-szer naponta. Az ilyen korú betegek vére sűrű a test régóta tartó elsavasodása miatt. A Cordypine kiegyensúlyozza a test pH-ját és megszünteti a test savasodása okozta vér ragadósságot. Ha a vér ragadóssága megjavul, akkor általában a vérkeringés is megjavul és az oxigén szint megemelkedik.


Ezek a termékek nemcsak feljavítják a beteg szívének állapotát, hanem csökkentik a gyógyszerek mellékhatásait; megjavítják a máj és a veseműködést. Hosszútávon megóvják a beteget a más betegségektől.

Ezek termékek egészséges környezetet teremtenek a testben és megszüntetik a degeneratív betegségeket az alábbiak miatt:


1., Kiegyensúlyozzák a test pH-ját.
2., Erősítik az immunrendszert.
3., Megemelik a vér oxigén szintjét.
4., Feljavítják a vérkeringést.
5., Normalizálják a sejt/szövet/szerv/szervrendszer funkciókat.


Amikor kezelünk egy betegséget a testet mint egészet kell vizsgáljuk és nem úgy mint amikor egy orvosi kezeléskor a tünetek kezelésére fókuszálnak. Nem avatkozunk bele a beteg gyógyszer szedésébe. Folytathatja a doktor által felírt szerek szedését. Hosszútávon a beteg általános egészségi állapota feljavul és jobb életminőséget ér el.



Egy időskorú ember ganoderma kapszulát szedett, először napi kettőt utána egyet, mert álmatlanság, fejfájás, jelentkezett nála. Mi ennek az oka és mit lehet tenni?

Ebben az esetben a következő élettani reakciók keletkeztek:

Az RG egy bizonyosfajta scanner. Különböző rejtett egészségügyi problémák miatt a legtöbb ember betegség előtti állapotban van tünetek nélkül. Ez az oka annak, hogy a legtöbb ember - habár egészségesnek látszik - de ha RG-t szed sok reakciója lehet.

Az időskorú beteg reakcióit, az ebben a korosztályban nagyon gyakori, valamilyen agyi hajszálér keringési blokk okozhatja.

Erre az elmúlt 8 év tapasztalata alapján jöttem rá, úgyhogy ezek a reakciók melyek lehetnek "normálisan abnormálisak" ne zavarjanak meg benneteket és ne ijedjetek meg tőlük.

Egészségi problémákkal rendelkezők és idős emberek részére ajánlható:


1., Kezdjük Cordypine-al 25 ml – 2x naponta
A legtöbb embernek savas a teste! Úgyhogy a vér sűrű és ragadós lehet, a legtöbb hajszálér keringés blokkolódik, ami alacsony oxigén szintet jelent a testben, sok hibás sejt/szövet/szerv működést okoz, stb.
A Cordipyne fontos szerepet játszik a test pH-jának kiegyensúlyozásában, még csökkenti a vér ragadósságát, megjavítja a hajszálér keringést és normalizálja a sejt/szövet/szerv működést.


2., Cordycep kapszula, 2 db – 2xnaponta, a vérkeringés megjavítására.


3., GL kapszula, 3 db - 2x naponta, az immunrendszer erősítésére és az oxigén szint emelésére a vérben és az agyban.


4., Spirulina, 5 tabletta – 2xnaponta, a koleszterin és triglicerin szint csökkentésére, a klorofill a spirulinában erősíti a vörös vértesteket amivel az oxigén szállító kapacitást növeli, hogy táplálja a testet a teljes tápértékű anyagokkal, különösen kalciummal, ami fontos az idős embereknek.


Végül, miután a teste belső körülményei feljavultak, a fenti szerek hozzávetőlegesen 3 hónapos szedése után hozzákezdhetünk napi 1 db RG kapszula szedéséhez. Ha nincs rá reakció emeljük 2-re majd 3-ra stb. Ha valaki nagyobb adagolásban képes szedni RG-t reakciók nélkül akkor az a személy jól van és egészséges.
Ahhoz, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az időskorú beteg szedheti-e a terméket és ugyanakkor gyógyul is, kövesse a fenti lépéseket. Most hagyja abba az RG szedést és aztán 3 hónap múlva kezdje 1 RG kapszulával ha test belső körülményei feljavultak.



Pikkelysömör

Több kérdés is érkezett a pikkelysömör témában.

Pl.
Van valamilyen javaslata pikkelysömör gyógyítására DXN termékkel? Külsőleg és belsőleg alkalmazandó terápiák is érdekelnek.

25 éves nő 14 éves kora óta az egész testét pikkelysömör borítja, és 18 éves korától kezdett fájdalmat érezni a végtagjaiban. Ezt követően pikkelysömör köszvényt diagnosztizáltak nála, és a hatalmas fájdalom enyhítésére szteroidokat kezdett szedni (Medrol és Metotreax). Egy év után cask azért hagyta abba a Medrol szedését, mert magasabb dózist kezdett szedni a Metrotreax-ból, de az orvosok azt mondták, hogy élete végéig szednie kell majd.

Válaszok:

Az orvostudományban a pikkelysömör egy krónikus autóimmun betegség, mely a népesség 2-3%-át érinti. Bár az orvostudomány nem ismer tartós gyógymódot, a horzsolások és fertőzések többféle gyógyszerrel letisztíthatók. Ez csak tüneti kezelés mely nem hatol le a probléma gyökeréig.

Az orvosoknak fogalmuk sincs, mi okozza a pikkelysömört. Modern társadalmunk általában savas jellegű élelmiszereket fogyaszt, mint a:
- cukor
- édességek
- kekszek
- chips-ek
- csokoládék
- tej / tejtermékek
- üdítőitalok
- zsírok és olajok
- cigaretta és alkohol
- gyógyszerészeti készítmények
- vegyszerek, növényvédő-szerek, tartósítószerek és
- feldolgozott élelmiszerek, stb.

Mindezeken felül a stressz hatására testünk különösen savassá válik. A savak a következőképpen hatnak szervezetünkre:

1. Testünk képes a pH egyensúly fenntartására. A normál pH érték 7.35- 7.45 között mozog, a sejtek ekkor működnek megfelelően. Ha a test túlságosan savas, a kalcium kioldódik a csontokból, hogy hígítsa a savtúltengést.
2. Hosszútávon azonban ez a mikro-véredények elzáródásához vezet.
3. Végül az immunrendszerre is hatással lesz. Az immunszervek a csontvelő, a csecsemőmirigy, a lép és a vakbél. A mikro keringés elzáródása megfosztja ezeket a területek a tápanyag- és oxigénellátástól, és így hatással van az immunrendszer működésére.

A pikkelysömör esetében, amikor felborul az immunrendszer egyensúlya, autoimmun betegség alakul ki. Ugyanakkor a pikkelysömörrel egy időben megjelenő horzsolások nem fertőzés jelei, hanem annak tünetei, hogy a sav a bőrön keresztül távozik. Ennek megfelelően a pikkelysömörben szenvedő személynek a következőt kell tennie:

1. Helyreállítani a szervezet savszintjét.
2. Helyreállítani az immunrendszert.
3. Normalizálni a sejteket, különösen a bőrsejteket.
4. Eltávolítani a savakat a szervezetből.

Tehát a pikkelysömörben szenvedő betegek, a gyógyszeres kezelés helyett, vagy a mellett elkezdhetik alap dózisban szedni a következő termékeket (először visszatartom az RG-t, mivel az túl gyorsan méregteleníti a szervezetet, és a páciens bőr horzsolásai begyulladhatnak, ami megijesztheti a beteget, ez pedig teljesen szükségtelen. Ezért csak akkortól javaslom az RG-t, amikor a szervezet egyensúlya helyreállt):

Kezelési dózis: kezdjünk kicsi dózissal.
1.) GL
1. hét: napi 1 kapszula egy hétig
2. hét: napi 2 kapszula egy hétig
3. hét: napi 4 kapszula egy hétig
4. hét: napi 6 kapszula egy hétig
A fennmaradó hetekre tartsuk a napi 6 kapszulát.

2.) Cordycep
1. hét: napi 1 tabletta egy hétig
2. hét: napi 2 tabletta egy hétig
3. hét: napi 3 tabletta egy hétig
4. hét: napi 4 tabletta egy hétig
A fennmaradó hetekre tartsuk a napi 4 tablettát.

3.) Spirulina
1. hét: napi 3 tabletta egy hétig
2. hét: napi 6 tabletta egy hétig
3. hét: napi 9 tabletta egy hétig
4. hét: napi 12 tabletta egy hétig
A fennmaradó hetekre tartsuk a napi 4 tablettát.

4.) Cordypine – hígítsuk fél vagy egy pohár vízzel
1. hét: napi 10 ml egy hétig
2. hét: napi 20 ml egy hétig
3. hét: napi 30 ml egy hétig
4. hét: napi 40 ml egy hétig
A fennmaradó hetekre tartsuk a napi 4 tablettát (elosztható 20 ml – napi 2 alkalom)

* Ha a savak detoxikációja során a bőrhorzsolások begyulladnak, csökkentsük minden termék dózisát, majd a reakció enyhülését követően fokozatosan emeljük meg ismét.

* Ezek a termékek életünk végéig szedhetők, minden mellékhatás nélkül.

Ami a későbbi kérdésben szereplő 25 éves lányt illeti, élete végéig gyógyszeres kezelésben fog részesülni, de DXN termékeket kellene szednie azért, nehogy a gyógyszerek mellékhatásokat okozzanak a májban és a vesékben.



A DXN ganoderma kávé lúgos vagy savas hatású?

Megerősítettem a választ CEO Dr. Limmel a DXN-től, ő PhD fokozattal rendelkezik holisztikus gyógyításban. Alapvetően a pH érték alapján nem állapítható meg egy élelmiszerről sem, hogy savas vagy lúgos kémhatású.

Minden kávé pH értéke 4,5 és 6,5 között mozog. Ha csak a pH érték alapján nézzük, akkor a kávé savas. De miután megittuk, eltávolítja a savakat és lúgossá teszi a szervezetet. Ugyanez a helyzet a lime-mal is. A lime pH értéke 2, ami elméletileg erősen savas. De ha elfogyasztjuk a lime-ot, megköti a savakat a szervezetben és lúgossá teszi azt. Ugyanez vonatkozik az ecetre is, a pH értéke 2, de fogyasztást követően leköti a savakat.

Hasonló példa lehet a hús is, pH értéke alapján lúgos, de fogyasztást követően erősen savassá válik.

Ezért a DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat.



Várandós hölgyeknek szabad-e ganoderma kávét inni, milyen DXN terméket jó neki fogyasztani, mi mire jó?

Természetesen a terhes nők is ihatnak ganoderma kávét. Más számukra is fogyasztható DXN termékek: RG/GL, spirulina.

Terhesség alatt a nők a következő kockázatoknak vannak kitéve:
1. Méreganyagok juthatnak el a magzathoz. Például növényvédő szerek, nehézfémek, színező- és tartósítószerek. Bármelyik is legyen, káros hatással lehet a magzatra, és károsíthatja, pl: DNA, RNA, ... az élete későbbi szakaszában rákot okozhat.
2. A gyenge immunrendszerű terhes nők ki vannak téve vírusos fertőzések veszélyének, melyek különféle szövődményekhez vezethetnek, mint pl.: a kanyaró és a bárányhimlő.
3. A számítógéppel dolgozó terhes nőket érő sugárzás okozhat DNA, RNA károsodást, amely gyermek későbbi életében rákhoz vezethet.
Akik az otthonukban különféle elektronikus háztartási készüléket üzemeltetnek, mint pl. a mikrohullámú sütő, tv, mobiltelefon, stb. szintén veszélyeztetik a magzatot.

Az RG éd a GL semlegesítik a méreganyagokat, mielőtt azok elérhetnék a magzatot, és rendbe teszik a hormonháztartást, csökkentik a reggeli rosszullétet, meggyógyítják a sérült DNA, RNA-t, és biztosítják a magzat egészséges fejlődését, csökkentik a gyermekkori rák kialakulásának veszélyét.

A spirulina a legjobb étrend-kiegészítő kismamáknak a vitaminoktól kezdve a kalciumon és vason keresztül. Akik szedik, azoknak a gyermekeinél kisebb arányban fordul elő a csecsemőkori sárgaság.

A GL a túlzott vérzést is megakadályozza a terhesség alatt. A GL sok oxigént juttat a kisbabához. A GL egy másik fontos funkciója: Agyi tonik a baba számára. Ezáltal biztosíthatja, hogy intelligens gyermeke születik.

RG adagolás:
Terhes kismamák reggel és este 2-2 kapszulát szedjenek.

GL adagolás:
Reggel és este 6-6 kapszula.
Azonban ha az anya vérzéstől vagy fertőzésektől szenved, akkor akár 30 kapszulát is bevehet, nincs mellékhatása.

A spirulina adagolása:

Reggel és este 10-10 tabletta.



Bármely termék meg tudja-e gyógyítani a húsevő baktérium fertőzést?

Ennek a betegnek először gyógyszeres kezelésben kell részt vennie, és antibiotikumot kell szednie a fertőzés legyőzésére.

Ugyanakkor párhuzamosan szedheti a GL kapszulát magas dózisban (napi 90-120), hogy erősítse az immunrendszerét.
Cordypine-t (ananász enzim és cordycep) is szedjen, 30 ml-t 100 ml vízzel naponta kétszer, az immunrendszer erősítésére és a baktériumok szaporodásának megakadályozására.


Segít a ganoderma gerincsérv vagy más sérv esetén?

A sérv veleszületett betegség, melyet sebészeti úton kell kezelni. A beavatkozás előtt és után érdemes GL-t szedni a vérzékenység csökkentésére, és a sebek gyógyításának felgyorsítására.



Vírusos fertőzést lehet-e gyógyítani DXN termékekkel?

A vírusfertőzés nem kelezhető antibiotikumokkal. Erős immunrendszerre van szükségünk a fertőzés legyőzésére. Rengeteg vírusos esetet kezeltem eredményesen. Adjunk GL-t magas dózisban. Kétóránként 10 tablettát. A fertőzés súlyosságától függően ez felmehet 30-ra vagy 60-ra is.



Időskori látás problémák kezelhetők-e DXN termékekkel?

Az időskori látási problémák oka a mikro-keringési rendszer elzáródása, mely a látás romlásához vezet. A további romlás elkerülésére a beteg szedjen minimum napi 6 GL kapszulát. A kapszulák leoszthatók napi háromszor 2 kapszula adagokra. E mellett szedjen napi egy RG-t, hogy megakadályozza az erek elzáródását. Szedjen még 30 ml cordypine-t 100 ml vízzel, hogy csökkentse a vér sűrűségét, és javítsa a keringést a szem körül. Van tapasztalatom javulásról ilyen helyzetben.



Megakadályozható vagy gyógyítható-e a csontritkulás DXN termékekkel?

A csontritkulás kiváltó oka a szervezet túlsavasodása a túlzott állati fehérje fogyasztás, többek a között a tejfogyasztás miatt. Ha a szervezet túlságosan savas, a csontokból kiválik a kalcium, hogy semlegesítse a vér savasságát. A folyamatos kiválás csontritkuláshoz vezet.
A megelőzés érdekében fogyasszunk kevesebb állati fehérjét. Helyettesítsük növényi alapú fehérjével.
A DXN termékek a következő módon segíthetik a csontritkulás gyógyítását: RG/GL, cordypine semlegesítik a szervezet savasságát, a spirulina kalciumban gazdag és könnyen felszívódik.



Mi a javaslat különböző betegségek esetén a DXN termékek fogyasztására? Például mi a javaslat a DXN kávé fogyasztása mellett magas vérnyomás (150/100) és 2-es cukorbetegség esetén?

A magas vérnyomás és a cukorbetegség között nincs kapcsolat. Az állati fehérjék túlzott fogyasztása savasítja a szervezetet, és így az apró vérerek elzáródásához vezet. Előbb-utóbb felborítja a sejtek és a szervezet egyensúlyát.
Bár mindkét betegség kezelhető életfogytig tartó gyógyszerszedéssel, de az erek elzáródása ennek ellenére tovább fokozódhat. Ezért a magas vérnyomástól szenvedőknél kialakulhatnak olyan komplikációk, mint a szívroham, veseelégtelenség, a cukros betegeknél pedig a láb elüszkösödése, vakság, stb. Ha az erek problémája nem oldódik meg, a szervezet túlsavasodik, oxigénhiány léphet fel, a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetben, ideálissá válik a környezet a rák különféle típusainak kialakulására.

A DXN termékek ezért fontos szerepet játszanak, hiszen segítségükkel megakadályozhatók a komplikációk, és hosszútávon javíthatók a a vérerek falának rugalmassága, és a szervezet funkcióinak egyensúlya.

Kezelési javaslatok:


1. RG/GL 1-1 naponta az első héten; 2-2 naponta a második héten; 4-4 naponta a harmadik héten; 6-6 naponta a negyedik héten, és azt követően egész életükben.
2. A Cordycep elengedhetetlen az ilyen beteg számára a vese- és szívproblémák elkerülése miatt. Napi kétszer 2 tabletta.
3. A Cordypine csökkenti az erek gyulladását, hígítja a vért, csökkenti a savasságot és normalizálja a sejtfunkciókat.
4. Csökkentsük az állati protein bevitelét, és szedjünk spirulinát táplálék kiegészítőként, mely lúgosít.

A fenti termékek célja, hogy javítsák a szervezet állapotát az alábbiakban:

1. Javítsák a vérkeringést.
2. Erősítsék az immunfunkciókat.
3. Növeljék a véroxigén szintet.
4. Egyensúlyba hozza a szervezet pH értékét.
5. Normalizálja a sejtfunkciókat… végül a szervezeti funkciókat is.

Megfelelő alkalmazás esetén a magas vérnyomástól és cukorbetegségtől szenvedő betegeknél nem alakulnak majd ki a veszélyes komplikációk és képesek lesznek minőségi életet élni.


Allergia esetén mely termékek és milyen mennyiség fogyasztandók? Asztma esetén milyen terápia javasolt?

Az allergiás tünetek és az asztma is az immunrendszer egyensúlyának felborulására vezethető vissza. Ha idegen test kerül a szervezetbe, az aktiválja a természetese védekezési rendszerünket. Antitesteket bocsátunk ki. Ezek megtalálják és semlegesítik a behatolókat. Normál esetben az antitestek száma a veszély nagyságával arányos. Az allergia akkor következik be, ha a túl sok antitest nem csak az idegent támadja, hanem saját szöveteinket is. Az antitestek itt már mérgező anyagként működnek, melyek roncsolják a szervezetet.

A ganoderma normalizálhatja az allergiás reakciókat. A fiam, aki 24 éves, 5 éves kora óta szenvedett asztma miatt. Nehézségeket okozott neki az iskola alatt, és a stressz minden esetben kiváltotta az asztmáját. 2001-ben kezdte szedni az RG/GL-t, és azóta teljesen jól van, gond nélkül megszerezte egyetemi diplomáját.

Az allergiás vagy asztmás betegeknél mindig alacsony dózissal indítsunk, mert nincs egyensúlyban az immunrendszerük, és például ha zihálva vesz levegőt, akkor ez felerősödhet a kezelés alatt. Ez ugyan nem káros, de ijesszük meg őket feleslegesen. E mellett a kezelés mellett nyugodtan folyamodhatnak gyógyszeres kezeléshez is, de érdemes a terápiát mielőbb megkezdeni.

Kezelés: kifejezetten asztmás betegeknek

csak GL
1. Napi 1 GL az első héten.
2. Napi 2 GL a második héten.
3. Napi 4 GL a harmadik héten.
4. Napi 6 GL a negyedik héten.
Tartsuk ezt a dózist hosszútávon.

Cordycep
1. Napi egy kapszula az első héten.
2. Napi 2 kapszula a második héten.
3. Napi 3 kapszula a harmadik héten.
4. Napi 4 kapszula a negyedik héten.
Tartsuk ezt a dózist hosszútávon.

RG
Ha a páciensnek nincs semmilyen tünete vagy akkut rohama, akkor kezdjen napi 1 RG-vel az első héten. Ha jól tolerálja, akkor emelje napi 2-re az adagot a második héten és ezt tartsa hosszútávon. Azonban ha a beteg rosszul reagál az RG-re, akkor csökkentsük fél kapszulára az adagot, és a beteg szedjen ventolint a légzési problémák enyhítésére. Később, ha már jobban van, emelhetjük az adagot.



Hogyan szedjék a Spirulina tablettát, cukorbeteg izületi problémákkal küszködők?

A cukorbetegek szedjenek napi kétszer 10 Spirulina tablettát. Egészítsék ki RG/GL-lel: első héten napi egyszer 2, második héten napi kétszer 2, harmadik héten napi négyszer 2, negyedik héten napi hatszor 2. Az ötödik héttők tartsák a negyedik hét adagját hosszú távon. Szintén szedjenek napi kétszer 25 ml cordípine-t. z egy jó hosszú távú kombináció cukorbetegek részére, és megakadályoz mindenféle komplikációt, mint például a sztrók, szívroham, veseelégtelenség, üszkös láb, vakság, stb.

A Spirulina nagyon jó táplálék cukorbetegek számára, mert alapértelmezetten lúgos. Teljes értékű táplálék, mely tartalmaz minden fontos tápanyagot, különösen magas kalcium tartalma fontos, mely mellékhatások nélkül tesz jót a csontjainknak. Lúgos proteinekben is gazdag, de nem okoz mellékhatásokat, mint az állati fehérjék. Tisztítja a vért és ezért jó a cukorbetegeknek, akiknek jellemzően sűrű a vére. A sok napsütés miatt, ami éri Malajziában magas a klorofill tartalma, ami fontos a vörös vérsejtek számára. Fokozza oxigénszállító képességüket. Ezekkel a képességekkel sok funkciót tud ellátni: erősíti az immunrendszert, csökkenti a vérsűrűséget, erősíti a szervezet gyógyító képességét. Tisztítja a vastagbelet. Sok rákmegelőző anyagot tartalmaz, mint pl. a beta-karotin.


*

Rendszeres olvasók